suomalainen kulttuuri semanttisessa web 2.0:ssa
Ohje | Pääsivu | Tietoa portaalista | Lähetä palautetta 

Kieli: suomi | svenska | English 
 Pikahaku:
Karttahaku ja selailu Yhteyshaku Hae ja jäsennä Kokoelmat Suomen historia Taidot Elämäkerrat Kalevala Karjala

tapahtuma: Hämärän hyssyä ja kummitusjuttuja


Kohdetiedot

Museoyö Uudenkaupungin museossa

Uudenkaupungin museossa vietetään museoyötä perjantaina 15.5. klo 20-23. Museoyö liittyy valtakunnalliseen museoviikkoon, jota vietetään tänä vuonna 18.-24.5.

Museoyö pitää sisällään monenlaista ohjelmaa ja puuhasteltavaa koko perheelle teemalla "Hämärän hyssyä ja kummitusjuttuja". Illan hämärtyessä voi osallistua jännittävälle opastuskierrokselle tutustuen niin museon kuin koko Uudenkaupungin kummituksiin ja uskomuksiin. Lapsille on luvassa hämäräsuunnistusta, joten mukaan voi ottaa oman taskulampun! Museoyö aloittaa myös koko museoviikon kestävän piirustuskilpailun, jonka aiheena on "Museon yö". Kilpailun osallistujat piirtävät oman näkemyksensä siitä, mitä museossa yöllä tapahtuu! Lisäksi museoyönä pääsee kokeilemaan itsensä Prinsessa Ruususen värttinää, pukeutumaan noidaksi ja kurkistamaan piharakennuksen ovien hämärään.

Tervetuloa tutustumaan Uudenkaupungin museon yölliseen tunnelmaan!

Ilmainen sisäänpääsy!

tyyppi tapahtuma
tapahtumatyyppi Lapsille, Työpaja, Erityisopastus, Ilmaistapahtuma
vastuumuseo Uudenkaupungin kaupungin museot
aukioloaika 15.5.2009-15.5.2009 20.00-23.00
pääsymaksut 2€/aikuiset, 0,50€/lapset. Alle 10-vuotiaat aikuisten seurassa ilmaiseksi. Ryhmät tilauksesta, ryhmäalennus 15%, opastus 10€/ryhmä, museon aukioloaikojen ulkopuolella 15€/ryhmä.

Tiedätkö kohteesta lisää tai haluatko kommentoida?